O nama

DS dizajn je profesionalna tvrtka sa više od 10 godina iskustva u području proizvodnje, prodaje i montaže unutarnjih vrata. Ponosni smo na partnersku vezu sa tržišnim liderom u proizvodnji unutarnjih vrata, tvrtkom DANA ( JELD-WEN Group ).

DS dizajn ima uspostavljenu reputaciju za stvaranje vrata po mjeri-želji za širok raspon stambenih i komercijalnih projekata diljem cijele Hrvatske.

Naša misao vodilja je da dizajn vrata po definiciji mora biti otporan na trendove. Također vjerujemo da bi trebao odražavati ukus naših klijenata u svakom detalju.

Najvažniji aspekt onoga što radimo leži u izgradnji odnosa s klijentom. Vjerujemo da se taj odnos temelji na povjerenju i uzajamnom uživanju u procesu odabira dizajna vrata.

Naš naglasak je na osobnoj i profesionalnoj posvećenosti pažnje klijentu. Ponosni smo što vrata iz našeg asortimana sudjeluju u stvaranju interijera koji odražava stil života, strast i osobni ukus naših klijenata.

Svaki novi projekt počinjemo sa otvorenim dijalogom vezanim uz ideje, želje, funkciju prostorije i proračun klijenta. Nudimo sistem „ključ u ruke“, od početnih kozultacija, izmjere do montaže. Trudimo se osigurati najvišu razinu kvalitete na svakom projektu.

PRIDRŽAVAMO SE NAČELA:

Biti bolji
Biti kreativni
Biti kvalitetni

DS DIZAJN – KVALITETAN IZBOR ZA VAŠ DOM!

Izbornik