Unutarnja vrata

Unutarnja vrata osim što poboljšavaju privatnost, također utječu i na sveukupni dizajn interijera vašeg doma. Da bi se utvrdilo koji tip vrata je najbolje rješenje za vas i vaše potrebe, razmislite gdje će vrata biti smještena, koliko često će se koristiti i dali je zvučna izolacija od velike važnosti.

Unutarnja vrata su dostupna kao standardna zaokretna, klizna, preklopna,kaubojska vrata. Standardna zaokretna vrata su idealna za zatvaranje sobe ako želimo postići što manji protok zvuka u prostoriju. Za smočnice ili „walk in“ ormare kao i za prostorije u kojima ne možemo koristiti standardna vrata idealna su preklopna ili klizna vrata.

Koji stil vrata odabrati?

Za početak treba obratiti pažnju na stil koji već prevladava u domu. Moderan izgled vrata ćete postići lakiranjem u mat ili visokom sjaju, ali i furnirima sa dodatkom aluminijskih lajsni ili utora.

Za tradicionalna tj. stilska vrata najbolji odabir su masivna vrata sa izbočenim ili ravnim ukladama. Započnite svoju potragu ovdje sa raznolikim izborom unutarnjih vrata.

Raumsituation-iStock-5166881-Duplex-2

Ugradnjom vrata iz našeg asortimana nudimo Vam najadekvatniji oblik kvalitete i sigurnosti.

  • Prilagođavamo sva vrata s izgledom interijera Vašeg doma.
  • Kompletan sustav za ugradnju osim vrata uključuje i sigurnosnu opremu u skladu s Vašim zahtjevima
  • Brza i stručno opremljena po najvišim standardima naših montažera.
  • Vrata i okviri-elementa testirana su na visokoj klasi otpornosti WK (3) od strane priznatih ispitnih laboratorija.

Raumsituation-Modus-330