Hrvatski proizvod

DS dizajn

Unutarnja vrata

Svaka vrata u DS dizajnu su vrhunske kvalitete. Ona se proizvode isključivo za vas, prema vašim željama i ukusu. Mi smo u mogućnosti realizirati svaku arhitektonsku ideju, jer se svaka vrata proizvode po mjeri. Naši modeli, sa beskrajnim mogućnostima kombinacija, pravi su dragulji kulture vrata.

Klizna vrata

Klizna vrata su snažan element dizajna koja donose eleganciju i suvremenost u bilo koji dom. Osim što štede prostor, pomoći će vam stvoriti moderno okruženje. Snažna i trajna, savršen su izbor za vaš dom.
Klizna vrata su također sastavni dio svakog modernog „walk in“ ormara. Moderni ormari više nisu samo funkcionalno mjesto. Budite više inspirirani, izaberite DS dizajn klizna vrata.

Standardna vrata

Kolekcija pruža velik izbor furniranih i lakiranih vrata.

Staklena vrata

Moderna staklena vrata = minimalizam. Staklo je moderan materijal koji se koristi za osjećaj otvorenosti prostora. Staklena vrata istovremeno spajaju i razdvajaju prostor. Donesite u svoj dom dašak suvremenosti i minimalizma sa staklenim vratima iz naše ponude.

Stilska vrata

Kombinacija tradicije i inovacije u najljepšem obliku. Tradicionalni dizajn stvara osjećaj udobnosti. Za sve koji vole osjećaj dostojanstvenog života u suvremenoj kvaliteti.